Стани част от Study Buddy Digital Ambassadors Abroad!

Study Buddy си търси Digital Ambassadors!

Ако ти учиш в чужбина (страната няма значение) и искаш да споделиш своя опит с други български кандидат-студенти, то си добре дошъл като гостуващ в нашата Инстаграм страница, която се развива много динамично.

✅ Какви ще са задълженията на един дигитален посланик?
За около седмица или няколко дена да поства stories в блога и да разказва на аудиторията за студентския си живот в страната, в която учи.

💛 Каква ще е твоята изгода?
☑ Трафик към твоя личен Инстаграм акаунт или блог
☑ Писмо-препоръка от основателя на Study Buddy, което ще може да ползваш за стаж или работа
☑ Сертификат за участие в проекта Digital Ambassadors Abroad

Проектът вече се осъществява, досега имахме гостуващи студенти от Холандия, Австрия и Финландия, но тъй отзвукът от тази идея е наистина страхотен, планираме да го направим постоянен и още по-разнообразен. Затова ни трябваш ти, който учиш в чужбина – независимо в коя държава, град или университет. Гостуването ти ще помогне на стотици български студенти да се ориентират към страна и университет за тяхното бъдещо образование в чужбина, което е неоценимо.

Всички желаещи могат да се свържат по имейл с Марика Василева на marika@studybuddy.bg.

Study in Europe в София на 23.02 – с Bocconi University, Constructor University, Modul University, Trinity College Dublin, IE University

На 23.02, четвъртък, ще се проведе събитие, което събира няколко водещи европейски университета: Trinity College Dublin (Ирландия), Bocconi University (Италия), IE University (Испания), Modul University

Прочетете повече »