Universitat Politècnica de València (UPV) е държавен университет, динамичен и иновативен, посветен на научните изследвания и преподаването, който същевременно поддържа силни връзки със социалната среда, в която развива дейността си. 

Това е млад университет, който наскоро отпразнува своята 50-годишнина през академичната 2018-2019 година. Неговата общност се състои от около 34 000 студенти, 3600 професори и изследователи и 1500 административни и обслужващи специалисти, разпределени между трите му кампуса, разположени в Алкой, Гандия и Валенсия.

В момента UPV се състои от 13 университетски центъра, от които 9 са висши технически училища, 2 са факултети и 2 са висши политехнически училища. Освен това има докторска школа и 3 свързани центъра (Florida University, Berklee College of Music, EDEM Business School).

От самото си начало UPV си партнира с местни и международни компании в различни изследователски области, което е позиционирало университета като един от най-реномираните европейски изследователски университети и е най-добрият испански университет по отношения на регистрации на патенти.

Тази тясна връзка с частния сектор позволи на UPV да бъде награден миналата година като един от университетите в Европа с висока нива на заетост сред завършващите. 

Благодарение на класирането си, UPV е добре известен университет в Европа и в световен мащаб, така че след като завършите тук, дипломата ще отвори много врати за вашата лична и професионална кариера. Не забравяйте, че UPV също инвестира в своите студенти и има инициатива за създаване на проекти за стартиращи фирми, които растат в университета. Много студенти са развили своите компании в кампуса на университета.

Hablo Educational Programs е езикова подготвителна програма по испански език към Universitat Politecnica di Valencia. Програмата се състои от два семестъра обучение по език и култура, с които ще можеш да научиш испански език на необходимото ниво за обучение в университет. Hablo гарантират, че студентите в тази програма ще могат да пишат, четат и да се изразяват на испански език в края на курса си. Курсовете минават през нивата от A1 до B2.

Програмата се намира в кампуса на университета в Гандия. Програмата е предназначена за пълно потапяне в испанския език и култура, студентите учат интензивно език на място.

Езиковата програма се води от преподаватели от UPV с богат опит в преподаването на език. Тук ще увеличите своя речников запас чрез дискусии по актуални въпроси от реалния свят за да оживите ученето,
ще научите как да изразявате мнението си и да предизвиквате идеите на другите и ще се научите как да презентирате и да пишете академични есета.

Такса: €7600 ако кандидатстваш до 01.03.2024

Старт: октомври, януари

Продължителност: 10 месеца

Натовареност: 5 дена в седмицата по 4-5 часа, общо 800 часа за целия курс

Какво е включено в цената на курса освен обучението?

Административна подкрепа: регистрация по местожителство, намиране на настаняване, кандидатстване в университети след програмата, получаване на студентска карта,  откриване на банкова сметка, SIM карта и др.

Посрещане: на летището (Валенсия или Аликанте).

Welcome package: дидактически материали и уроци.

Екскурзии: безплатни еднодневни екскурзии до центъра на града или други интересни градове.

Студентски услуги: Безплатен достъп до компютърни зали, театър, библиотека и др.

Спешна помощ: в случай на спешна медицинска помощ координаторите на програмата могат да ви насочат къде да се обърнете.

Спорт: футболен отбор, баскетболен отбор, волейболен отбор, отбор по катерене по скали, музика, уроци по йога, уроци по танци, уроци по бойни изкуства.

Hablo Educational Programs и SFC, в сътрудничество с Universitat Politècnica de València (UPV) предоставят пакетни програми, които позволяват на професионалните състезатели да се развиват не само във футболната сфера, но и в образованието. Учейки език, докато играят любимия си спорт помага на играчите да се съсредоточат и да развият други важни умения както на, така и извън терена.

SFC 3 МЕСЕЦА + ОСНОВНИ УРОЦИ

ПО ИСПАНСКИ ЕЗИК

Състезателите ще имат възможност да докажат своите
способности на терена, като същевременно придобият знания по испански език за 4.000 €, което ще им позволи да се ориентират в страната, без да се нуждаят от помощ. Програмата включва:

  • 3  месеца тренировки /5 дни седмично 
  • 3 месеца интензивни курсове по испански език/ 2 дни в седмицата

SFC СЕЗОН + ИНТЕНЗИВНИ УРОЦИ

ПО ИСПАНСКИ ЕЗИК

Това е най-изчерпателната програма. Пакетът позволява на състезателите да усъвършенстват своята техника през целия сезон, докато изучават испански и получат сертификат за B2 ниво за 13.000 €.

  • 10 месеца тренировки/5 дни в седмицата
  • 10 месеца интензивни курсове по испански език/5 дни в седмицата/класове/4 часа занимания на ден

ТРЕНЬОРСКИ ЕКИП

Съства се състои от мениджърски и спортен екип, който винаги е бил е свързан с професионалния спорт. Има бивши играчи от най-високата дивизия, които са преминали през същия процес, през който и учащите се играчи в програмата  преминават днес.

Сезон 2022-2023 беше успешен, като два отбора победиха в съответните им лиги. Първият отбор обаче надмина всички очаквания, като счупи многобройни рекорди! Отборът е на път да влезе в историята отново този сезон и да участва в плейофите преди да се премести в трета дивизия RFEF.

SFC СЪСТЕЗАНИЯ & ТУРНИРИ

 

LEAGUES

  • SEGONA FFCV: 1ST TEAM Y
  • TERCERA FFCV: U23 f/
  • JUVENIL 2° REGIONAL: U19

CUP LA NOSTRA COPA

SFR участва и в „La Nostra LV
Copa“, състезание, което води до NOSTRA
известната – Купа на Краля.

MEDITERRANEN INTERNATIONAL CUP

Всички участници мечтаят да подражават на играчи като Меси, Маркъс Рашфорд и Каземиро. Днес тези играчи са утвърдени звезди. Всички те започнаха да блестят не толкова отдавна в този младежки, футбол турнир. 

Study Buddy е представител на Hablo в България

Ние ще ти помогнем да кандидатстваш за тази езикова програма. Искаш да кандидатстваш или имаш още въпроси? Свържи се със Study Buddy на info@studybuddy.bg или на +359883352571 (телефон, Viber, Whats App).