Study Buddy е официален представител на DR-WALTER Versicherungen, водещ експерт в застраховането на частни и бизнес пътувания, както и престои в чужбина. Нека разгледаме следния застрахователен продукт Protrip-World. 

PROTRIP-WORLD от €29,40 / месец 

Се състои от здравна застраховка при пътуване (стандартно или пълно покритие), застраховка за злополука при пътуване, застраховане на багаж и помощ за чуждестранни студенти и докторанти, студенти по езици и обмен, стажанти, пътници, au-pair, доброволци, както и гимназисти и участници в Work and Travel, които искат да останат в чужбина до две години. Здравно осигурени сте, където и да сте, и където и да ви отведе вашето пътуване.

Предимства на Protrip-World

Пътувайте безопасно с MY-SAFETY-APP 2

С MY-SAFETY-APP 2 получавате изключително полезни функции на вашия смартфон, като незабавна спешна помощ, денонощни медицински съвети в цял свят, предупреждения за безопасност, местни новини в реално време и лесно управление на вашата застраховка и документи за пътуване с искане за директно възстановяване.

Air Doctor App

Чувствате се зле и имате нужда от преглед? Използвайте приложението Air Doctor – без допълнителни разходи, разбира се. Запазете безплатен час директно! Без значение дали е при общопрактикуващ лекар, болница или специалист. Всички амбулаторни прегледи могат да бъдат резервирани и таксувани чрез приложението. Така че не е нужно да ни изпращате повече фактури.

Застраховай се докато портуваш

Искате да участвате в спортни дейности, предлагани от университета, или обичате да карате ски, туризъм, колоездене или водни ски? С PROTRIP-WORLD всички тези дейности са застраховани. Не се предоставя застрахователно покритие за състезания с мотоциклети или автомобили, парашутизъм, парапланеризъм, бънджи скокове, бейсджъмпинг, алпинизъм (с екипировка за катерене), свободно катерене, както и спортно гмуркане и гмуркане. 

Застраховай това, което обичаш!

Ако вземете лаптопа или скъпия си мобилен телефон на почивка, застраховката на багажа е силно препоръчителна. Прилага се следното основно правило: Колкото по-ценен е вашият багаж, толкова по-голяма е важността на застраховката на багажа. Застраховката само за багаж е сравнително скъпа. Ако изберете една от допълнителните застраховки, вие ще получите не само застраховка багаж, но и застраховка отговорност, злополука на ниска цена.

Поддръжка 24/7

Освен всичко друго, допълнителните пакети включват и 24/7 поддръжка, които са жизненоважни за младите пътници и ще успокоят нервите на техните родители. Тези услуги включват 24-часов номер за спешни случаи,  планиране на предстоящи болнични престои, правна помощ и др.

Study Buddy си партнира с DR-WALTER Versicherungen

Ние ще ти помогнем за избора на застраховка. Свържи се със Study Buddy на info@studybuddy.bg или на +359883352571                                             (телефон, Viber, Whats App).