Учи чешки и учи безплатно след това в Чехия!

Учи ти се в страна, в която имаш възможности за реализация, но Германия е твърде скучно, а Нидерландия – твърде пренаселено? Обмисли Чехия – прекрасна страна в Централна Европа с висок стандарт на живот, развит бизнес, качествени университети с модерни кампуси, близко разположение до България и големи европейски столици.

Висшето образование в Чехия е безплатно за всички, които учат на чешки език и от тази възможност се възползват всяка година стотици международни студенти. „Но как учат на чешки?“ – сигурно се питаш ти. На специализирани курсове, в които започваш от 0 и стигаш до С1 за година.

Именно с това се занимава нашата школа-партньор в Чехия – Prague Language Institute. Школата предлага и летни езикови ваканции по английски език в Чехия, за които можеш да разбереш повече по-долу.

Prague Language Institute подготвя кандидати за чешки университети вече 10 години. Школата е разположена в самото сърце на столицата Прага, разполага с модерно оборудване, авторски учебни пособия за обучение. Всички преподаватели в школата са носители на езика и обучението е в малки класове от по 10-15 студенти. Освен обучение по език, школата се занимава и с консултиране за избор на специалности и университети, визови въпроси, признаване на чужди дипломи в Чехия и 24/7 поддържка на своите студенти.

Курсове и услуги:

Основен блок: Czech Language Intensive Course 700 акад. часа*

Допълнителни услуги:

  • Preparation for university entrance exams
  • Support package
  • Recognition of the equivalence of education

* Този блок се взима в рамките на една академична година от септември до юни. При желание от страна на кандидата курсът може да се вземе и за две академични години с по-малък интензитет в онлайн формат.

Настаняване:

  • Апарт-резиденция The Fizz (от €481 на месец)
  • MA-Student Apartments (от €471 на месец)
  • Общежитие Hloubetin (от €404 на месец)
  • Общежитие Strizkov (о €370 на месец)

Всички цени са с включени разходи.

 

Летен лагер 2023 с изучаване на английски или чешки език

Дати:

14.07 – 02.08; 05.08 – 24.08

Интензивен английски или чешки с носители на езика

Възраст: 12-17 години

Цена: €1690

Prague Language Institute те кани да прекарате най-хубавите ваканции в живота си в Европа! Този летен лагер е шанс да посетиш четири европейски държави: Чехия, Германия, Италия и Франция, да повишиш нивото си на английски или да започнеш да учите чешки с носители на езика, да намериш нови приятели и да направиш тест драйв на студентския живот в Европа. Кулминацията на лятното приключение ще бъдат готините пътешествия: Италия, където ще видиш с очите си каналите на Венеция, ще опиташ най-добрия сладолед в света и ще прекараш целия ден на плажа на Адриатическо море; и красотата на Париж, разходка по река Сена с лодка, гледка към града от върха на Айфеловата кула, Лувъра и неговите шедьоври и разбира се, цял ден магия в Дисниленд, който ще завърши с феноменално светлинно шоу!

Study Buddy е представител на Prague Language Institute в България.

Ние ще ти помогнем да се запишеш за избраната от теб програма и ще ти отговорим на всички въпроси. Свържи се със Study Buddy на info@studybuddy.bg или +359883352571 (телефон, Viber, Whats App).