Study Buddy

Защо да се довериш на Study Buddy?

Study Buddy не е само консултант, но и ментор на своите студенти. Ние не работим с конкретни университети на договор, а можем да ти помогнем да кандидатстваш в почти всички университети в Европа. Причината за това е че в днешно време възможностите за образование в чужбина са наистина огромни и изборите, които може да направи един кандидат-студент не могат да се поберат в един агентски каталог. Затова се гордеем с това, че ние не работим за университети, а за студенти.

За нас е важно ти да си добре информиран за възможностите си за образование и затова винаги предлагаме качествени и топ университети, чиито имена може да видиш в класациите за най-добри университети в света. Нашето желание е не само да подадем твоите документи, но и да ти помогнем да усъвършенстваш своите умения и знания и да си сигурен, че си направил най-добрия избор за твоето образование. Затова може да си сигурен, че ще подходим индивидуално към твоята кандидатура и ще измъкнем и изцедим от нея най-добрите ти качества, които ще ти помогнат да си проправиш път към твоя мечтан университет в чужбина

В кои страни мога да кандидатствам с помощта на Study Buddy?

Study Buddy може да ти помогне да кандидатстваш във всички университети в света, които предлагат специалности на английски, немски и руски. Някои от най-популярните държави за кандидатстване на нашите студенти са Германия, Австрия, Русия, Великобритания, Дания, Швеция, но с това далеч не се изчерпват възможностите за качествено и бюджетно обучение. Такива могат да се намерят в доста страни от Европа и останалия свят, затова за да получиш персонално предложение спрямо твоя профил се свържи с нас.

Консултация дистанционно или в офис – ти избираш!

Идеята на Study Buddy е да предлага качествени и достъпни консултантски услуги за обучение в чужди университети от бивши и настоящи студенти в чужбина.

С голяма част от нашите студенти работим дистанционно, част от консултантите ни живеят в чужбина, и поддържаме връзка по имейл, телефон, социални мрежи. Това е и предпочитан метод за тях, защото един кандидат-студент обикновено има много натоварено ежедневие, в което не само посещава училище или университет, но и има много други извънучилищни дейности – курсове по език, спортове, клубове по интереси и използвайки услугите на Study Buddy, можеш да спестиш много време от излишно пътуване за консултации на място, което може да използваш за полезни за твоето развитие занимания.

Ако пък желаеш да ни посетиш, то си добре дошъл заедно с твоите родители и/или приятели, които също искат да учат в чужбина в офиса ни в град Правец, Софийска област, който е на 50 минути път от София и близкодостъпен до много други градове в Северозападна България.

Марика Василева

Study Buddy е независим консултант, който може да ти помогне да си избереш университет в чужбина и да кандидатстваш успешно в него. Мотото ни е „Учи в Чужбина Безплатно“ защото вярваме, че всеки студент, независимо от какво семейство е, в днешно време има възможност да получи образование в чужбина.

Основан е от Марика Василева, консултант с дългогодишен опит в сферата на международното висше образование и бивш студент в Русия, Холандия и Швеция. Тя има бакалавърска степен от университета Breda University of Applied Sciences в Холандия, който е бил представян от нея на многобройни изложения в България и чужбина и магистърска степен от Uppsala University в Швеция, университет в топ 100 на най-добрите университети в света. През по-голяма част от детството и юношеството си е живяла в Русия.

Марика говори руски и английски и е сертифициран студентски консултант на ICEF, международна мрежа от подбрани консултанти.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност