Как работи Study Buddy?

Study Buddy е независим образователен консултант. Ние не работим за университети, а за студенти. Твоят интерес да бъдеш приет в наистина най-подходящите институции за теб е по-важен за нас от интереса на университета да трупа бройки. Затова Study Buddy никога няма да ти предлага университети, които бегло те интересуват с цел да запълни местата в партньорския си университет.

Услугите, които предлагаме са платени, но таксите са достъпни на всички. Можеш да се възползваш както и от цялостен пакет за кандидатстване, който включва всичко: неограничен брой консултации, подбор на най-добрите програми спрямо твоите изисквания и умения, подготовка и изпращане на документите и подготовка за заминаване към университета, в който си приет. Цените на тези пакети започват са от 150 до 300 BGN.

Ако имаш нужда само от една от тези услуги, то можеш да се възползваш от някои от самостоятелните ни услуги като единична консултация (30 BGN), подбор на образователни програми спрямо твоите критерии (50 BGN), предглед и корекция на твоите документи за кандидатстване (20 BGN). Ако впоследствие решиш да се възползваш от цялостен пакет за кандидатстване, то от таксата за него ще ти бъде приспадната сумата, която си платил за самостоятелна услуга. Т.е., например, ако си ползвал единична консултация, която струва 30 BGN и след това решиш да ползваш цялостен пакет за кандидатстване на цена от 200 BGN, то за него ще платиш само 170 BGN.

Направи най-добрия избор за своето бъдеще и се довери на независимите и професионални услуги на Study Buddy. Имаш право и на безплатна 20-минутна консултация, за да получиш основна информация, след което можеш да прецениш дали искаш да ползваш услугите ни, но не си задължен. Това е подарък от Study Buddy с цел да се запознаеш по-добре с нас :). Свържи се с нас и се възползвай от нея.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност