Кандидатствай за стипендия за обучение в Русия с помощта на Study Buddy

Россотрудничество и Правителството на Руската Федерация ти дават уникален шанс – да учиш съвсем безплатно, без никакви такси в Русия! Да, това не е мит, а е реалност, вече около 800 български студенти учат  без да плащат такси за обучение във водещи университети в най-голямата страна в света. Ти също може да си един от тях!

Твоите приятели и съученици учат в Европа и САЩ, а ти искаш нещо различно, не робуваш на стереотипи и търсиш място, където можеш да получиш качествено образование на ниска цена?

Ако искаш да кандидатстваш за бакалавър, магистратура или аспирантура, то си добре дошъл да пробваш шанса си за получаване на стипендия в Русия. Study Buddy е единственият образователен консултант в България, който се занимава с висше образование в Русия и предлага услуга за кандидатстване в Русия. Защо може да ни се довериш в процеса си на кандидатстване в университет?

  • Ние сме независими и не работим за нито един университет. Ние работим в твой университет и те пращаме в най-добрите университети в отличие от другите консултанти, които има договори и трябва да запълват бройки.
  • Ние имаме необходимата експертиза за живота, образованието и университетите в Русия, която няма нито един друг консултант в България.
  • Нашите такси са достъпни, защото работим изцяло онлайн и не калкулираме в цената разходи за офис

Каква е услугата за кандидатстване в Русия на Study Buddy?

Таксата за услугата е 150 BGN, в която влиза:

  • Неограничен брой консултации
  • Проучване на университети и програми, комуникация с университети
  • Съдействие при оформяне на документи
  • Съдействие при подаване на документи
  • Съдействие при кандидатстване за стипендия от Руското Правителство
  • Съдействие при кандидатстване за виза и медицинска застраховка

Ако искаш да заявиш своята първа консултация за кандидатстване в Русия, то се свържи още сега със Study Buddy. Първоначалната консултация е безплатна, след което можеш да прецениш дали искаш да се възползваш от услугите или не.

Интервю за прием? Ключови съвети и стратегии как да преминеш успешно през тази стъпка от кандидастването!

Процесът на кандидатстване в университет в чужбина често включва интервю, в което кандидатстудентите имат възможност да запознаят комисията със своите качества и мотивация. Добрата подготовката

Прочетете повече »

Разликата в обучението между Бизнес и Икономика: Как изборът влияе върху професионалния път?

Подготовката за бъдеща кариера в света на бизнеса и икономиката е пътека, която поставя основите за разнообразни възможности и успех. Но какво точно отличава обучението

Прочетете повече »