Уебинар “Кандидатствай САМ за бакалавър и магистър в Холандия” на 5ти февруари

Забелязал ли си, че образователните консултанти не работят с най-добрите университети в Холандия като Leiden University, Amsterdam University, Erasmus University, TU Delft и много други?
Заповядай на този онлайн уебинар, организиран от ®Study Buddy и Марика Василева (Marika Vasileva), професионален образователен консултант с дългогодишен опит в изпращането на студенти в Холандияи завършил студент в Холандия и Швеция. Уебинарът ще се проведе на 5ти февруари, вторник, от 15:00.

В този уебинар ще разбереш:
🎓Как изглеждат едни добри мотивационно писмо и CV?
🎓Как да си оформиш правилно документите за кандидатстване?
🎓Как да си направиш профил в studielink.nl и да кандидатстваш правилно чрез платформата?
🎓Как да подадеш самостоятелно документите си към университети?

БОНУС:
➕Примерни варианти на документи
➕Проверка на твоето мотивационно писмо и CV
➕Кратка консултация относно най-подходящите програми за теб

Участвайки в този уебинар, ще можеш да си подготвиш абсолютно самостоятелно перфектния пакет от документи и да ги подадеш сам, без посредници, и без да плащаш непосилни суми на агенти и консултанти.
Цената за целия пакет от изброените горе услуги е само🔥40 BGN🔥.Местата са ограничени и са само 10!

Регистрация ТУК.

Study in Europe в София на 23.02 – с Bocconi University, Constructor University, Modul University, Trinity College Dublin, IE University

На 23.02, четвъртък, ще се проведе събитие, което събира няколко водещи европейски университета: Trinity College Dublin (Ирландия), Bocconi University (Италия), IE University (Испания), Modul University

Прочетете повече »