Уебинар “Кандидатствай за стипендия за бакалавър и магистър в Русия”

🇷🇺Искаш ли да учиш в най-голямата, най-четящата, най-образованата страна в света, лидер в ред научни области, при това напълно 🆓безплатно?

Заповядай на този онлайн уебинар, организиран от ®Study Buddy и Марика Василева (Marika Vasileva), професионален образователен консултант и завършил студент в Русия, Холандия и Швеция, който ще се проведе на 29ти януари, вторник, от 15:00. Уебинарът ще трае 30 минути.

В този уебинар ще разбереш:
🎓Какви документи са ти необходими за кандидатстване в университети в Русия?
🎓Как да ги оформиш правилно?
🎓Какви са критериите за получаване на стипендия?
🎓Как да подадеш документите си за стипендия?

БОНУС:
➕Кратка консултация относно най-добрите университети за теб
➕Проверка на твоите документи за кандидатстване

Всяка година правителството на Русия отпуска стипендия за обучение в университети в държавата за около 300 български студента. Ти може да си един от тях!

Цената за участие е съвсем символична, тъй като това е един от първите уебинари на Study Buddy и е само🔥20 BGN🔥.

Местата са ограничени и са само 10, защото Study Buddy ще обърне персонално внимание на всеки един участник, след което той ще е напълно подготвен и осведомен за възможностите си за получаване на стипендия и обучение в Русия.

Регистрация (задължителна) ⤵
https://goo.gl/CXwiam

Study in Europe в София на 23.02 – с Bocconi University, Constructor University, Modul University, Trinity College Dublin, IE University

На 23.02, четвъртък, ще се проведе събитие, което събира няколко водещи европейски университета: Trinity College Dublin (Ирландия), Bocconi University (Италия), IE University (Испания), Modul University

Прочетете повече »