Партньори

Фондация Смокиня допринася за създаването на един по-добър свят за всички нас. Любов, грижа и сътрудничество са основните ценности на фондацията, която дава възможност на млади хора да участват в качествени младежки програми като Youth in Action и Еразъм+. Това е неправителствена и нестопанска организация, която оперира в публична полза, и е участвала в над 60 проекта в 12 различни страни, в които са били ангажирани около 210 младежи.

С помощта на Фондация Смокиня ти можеш да участваш в младежки програми по европейски проекти и да надградиш уменията. Фондация Смокиня работи с проверени организации из цяла Европа, с които заедно създава и развива проекти и обучения.

Сайт: http://smokinya.com

Адрес: България, София, ул. Никола Михайлов, 1142, София, България

Facebook: Фондация Смокиня / Smokinya Foundation

 

 

MiS Associates Ltd. е лицензирана преводаческа агенция, която има сключен договор с МНвР за извършване на официални преводи на документи и тематични текстове- научни и технически, икономически, правни, административни и други.
От 2008 година работи с български и чуждестранни клиенти, като предоставя услуги на достъпни цени и строго спазени срокове, с цел дългосрочно сътрудничество.
MiS Associates Ltd. ти гарантира: защита на личните данни, точен и прецизен превод и спазване на уговорените срокове.

Адрес: България, София, ул. „Княз Борис I“ 97, ет. 1

Сайт: eprevod.com

Facebook: MiS Associates Ltd – Агенция за преводи и легализация

Всички студенти на Study Buddy получават 10% отстъпка от услугите на MiS Associates Ltd!

 

 

Melange Bulgaren е блог на българското общество в Австрия. В него можеш да научиш много полезна информация за живота и работата в Австрия, културната сфера, образованието, полезни контакти на българи в Австрия и много друга информация.

Ако планираш да учиш в Австрия или Чехия, та и във всяка една друга страна в Европа, ще ти е полезно да преглеждаш тази страница редовно, за да си в течение за всичко около българското общество в чужбина.

Сайт: bulgaren.org

Facebook: Българите в Австрия/ Die Bulgaren in Österreich

 

WeKnowTheLaw e международно консултантско дружество в сферата на правото, чиято мисия е да защитава основните права на европейските граждани, както и да защити техните правни интереси във всяка една страна членка на ЕС. За WeKnowTheLaw правото не е само източник на доходи, а е и страст, затова на техния сайт може да прочетеш много полезни статии на актуални правни теми, от които да се информираш за правата и задълженията и разбира се, не се колебай да се свържеш с WeKnowTheLaw при нужда от правна консултация и помощ.

Сайт: weknowthelaw.eu

Facebook: Weknowthelaw

 

 

 

Nomadic Unity Hub е мрежа от предприемачи, дигитални номади и стартъпи, които работят заедно за да възстановят извънградските райони в България. Основната идея на проекта е да възобнява стари къщи, в които млади хора да могат да отсядат и да работят заедно, следвайки модела coliving&coworking.

Сайт: unityhub.co

Facebook: Nomadic UnityHub

Instagram: @nomadic_unityhub

 

NEXTSTEP e проект на Фондация „Хестия”, посветен на кариерното и личностното развитие на младите хора в България. Платформата им е насочена към ученици, кандидат-студенти, както и настоящи и наскоро завършили студенти. Целта на проекта е да информира, мотивира и вдъхнови всеки млад човек да се развива и да взима осъзнати решения за кариерата си.

NEXTSTEP предлага тестове за самооценка и избор на специалност, кариерни консултации и полезна информация за всичко, свързано със студентството и работата. По този начин, организацията се стреми да допринесе за едно по-удовлетворено и щастливо младо поколение.

Адрес: София, бул. Свети Наум 30, ет. 3

Сайт: nextstep.bg

Facebook: Nextstep.bg – тестове за образователно и кариерно ориентиране

Instagram: @nextstep.bg