Футбол и испански: перфектната комбинация за езиково обучение

Футбол и испански: перфектната комбинация за езиково обучение

Тренираш футбол от дете и търсиш професионално израстване извън стрната? Защо да не добавиш и знания по испански, за да изтреляш международната си кариерата на професионално ниво?

Hablo Educational Programs е езикова подготвителна програма по испански език към Universitat Politecnica di Valencia, която започна партньорство с известния футболен клуб в Гандия Safor CF Gandia, включващ треньори, които са бивши професионални играчи от Бразилия. Това партньорство предлага на студентите шанса да се потопят в строга тренировъчна програма, като сесиите се провеждат пет дни в седмицата. С тази програма студентите могат да си проправят пътя към кариера като професионални футболисти.

Тази възможност е отворена за предстоящата учебна 2024 г.

Футболен терен

SAFOR FUTBOL CLUB

Основан на 13 юни 2018 г. от Луис Фабиано Tissi, настоящ президент на клуба. Safor Soccer Club Gandia се стреми да тренира, подготвя и насърчава футболисти до най-високото ниво на Испански футбол, което означава Ла Лига.

От основаването си Safor CF Gandia вече е шампион в две различни категории и продължава да се стреми към по-високи постижения. Отборът включва играчи от над 8 различни националности, което обогатява стила на футбола, който играят.

Вече няколко състезателя преминаха към професионални лиги в Португалия, Бразилия, Италия и Катар благодарение на добри те си резултати в лиги, турнири и приятелски мачове срещу най-високо ниво клубове.

Safor FC има три отбора в различни лиги, съобразени с различни възрасти и нива на умения. Ако се присъединиш, ще имаш шанса да се състезаваш в един от тези отбори. През целия сезон ще имаш възможност да участваш във всеки мач уикенд.

Контактна форма

SFC 3 МЕСЕЦА + ОСНОВНИ УРОЦИ ПО ИСПАНСКИ ЕЗИК

Състезателите ще имат възможност да докажат своите способности на терена, като същевременно придобият знания по испански език за 4.000 €, което ще им позволи да се ориентират в страната, без да се нуждаят от помощ. Програмата включва:

3 месеца тренировки /5 дни седмично

3 месеца интензивни курсове по

SFC СЕЗОН + ИНТЕНЗИВНИ УРОЦИ ПО ИСПАНСКИ ЕЗИК

Това е най-изчерпателната програма. Пакетът позволява на състезателите да усъвършенстват своята техника през целия сезон, докато изучават испански и получат сертификат за B2 ниво за 13.000 €.

10 месеца тренировки/5 дни в седмицата

10 месеца интензивни курсове по испански език/5 дни в седмицата/класове/4 часа занимания на ден

Футболисти

ТРЕНЬОРСКИ ЕКИП Съства се състои от мениджърски и спортен екип, който винаги е бил е свързан с професионалния спорт. Има бивши играчи от най-високата дивизия, които са преминали през същия процес, през който и учащите се играчи в програмата преминават днес.

Резултати

Сезон 2022-2023 беше успешен, като два отбора победиха в съответните им лиги. Първият отбор обаче надмина всички очаквания, като счупи многобройни рекорди! Отборът е на път да влезе в историята отново този сезон и да участва в плейофите преди да се премести в трета дивизия RFEF.

Свали брошура

Ако тази статия ти е харесала и имаш нужда от консултации при твоето кандидастване в чужбина, свържи се със StudyBuddy за безплатна първоначална консултация за твоето кандидастване в чужбина на 0883352571 (телефон, Viber, Whats App) или на info@studybuddy.bg.