За МенКакво е Study Buddy?

Study Buddy е независим консултант, който може да ти помогне да си избереш университет в чужбина и да кандидатстваш успешно в него. Мотото ни е „Учи в Чужбина Безплатно“ защото вярваме, че всеки студент, независимо от какво семейство е, в днешно време има възможност да получи образование в чужбина.

Основан е от Марика Василева, консултант с дългогодишен опит в сферата на международното висше образование и бивш студент в Русия, Холандия и Швеция. Тя има бакалавърска степен от университета Breda University of Applied Sciences в Холандия, който е бил представян от нея на многобройни изложения в България и чужбина и магистърска степен от Uppsala University в Швеция, университет в топ 100 на най-добрите университети в света. През по-голяма част от детството и юношеството си е живяла в Русия.

Марика говори руски и английски и е сертифициран студентски консултант на ICEF, международна мрежа от подбрани консултанти.

Marika Vasileva

Защо да се довериш на Study Buddy?

Study Buddy не е само консултант, но и ментор на своите студенти. Ние не работим с конкретни университети на договор, а можем да ти помогнем да кандидатстваш в по-голяма част от университетите в Европа. Причината за това е че в днешно време възможностите за образование в чужбина са наистина огромни и изборите, които може да направи един кандидат-студент не могат да се поберат в един агентски каталог. Затова се гордеем с това, че ние не работим за университети, а за студенти.

За нас е важно ти да си добре информиран за възможностите си за образование и затова винаги предлагаме качествени и топ университети, чиито имена може да видиш в класациите за най-добри университети в света. Нашето желание е не само да подадем твоите документи, но и да ти помогнем да усъвършенстваш своите умения и знания и да си сигурен, че си направил най-добрия избор за твоето образование. Затова може да си сигурен, че ще подходим индивидуално към твоята кандидатура и ще измъкнем от нея на бял свят най-добрите ти качества, които ще ти помогнат да си проправиш път към твоя мечтан университет в чужбина.

study in Sweden
Study Buddy

В кои страни мога да кандидатствам с помощта на Study Buddy?

Study Buddy може да ти помогне да кандидатстваш в Австрия, Великобритания, Германия, Дания, Русия, Финландия, Холандия, Швеция, Чехия.

Защо Study Buddy няма офис както всички останали консултантски агенции?

Идеята на Study Buddy е да предлага качествени и достъпни консултантски услуги, които да водят към безплатно образование навън. Съкращавайки разходите за офис, които не са малко, имаме възможността да предлагаме по-достъпни услуги за вас, а някои изобщо са безплатни. Замисляли ли сте се, че много често консултантски агенции ви искат много пари за подаване на кандидатура, защото имат много разходи за покриване – наем на офис, ток, офис консумативи, заплата на секретарка и прочее? Работейки виртуално, Study Buddy може да ти предложи висококачествена услуга, но да платиш само ⅓ от това, което ще платиш на друга фирма с офис. Така е и много по-удобно за теб, защото един кандидат-студент има много натоварено ежедневие, в което не само посещава училище или университет, но и има много други извънучилищни дейности – курсове по език, спортове, клубове по интереси и използвайки услугите на Study Buddy, можеш да спестиш много време, което може да използваш за полезни за твоето развитие занимания.

Ние знаем, че ти искаш да си гъвкав и да разполагаш с ежедневието си и затова ние също сме гъвкави и сме на разположение винаги в твоите любими канали за комуникация – телефон, имейл, Skype, Viber, Whats App. По този начин не само си спестяваш много средства, но и време, което би прекарал в пътуване и чакане за консултация в офис при всички други конвенционални консултанти.

Искаш ли да получиш безплатна първоначална консултация от Study Buddy?

Изпрати ни запитване с информация за това какво искаш да учиш ако вече знаеш, предпочитани държави и ни опиши в какво училище/университет учиш, какви езици владееш или би искал да владееш, за да можем да намерим най-добрите програми за теб в чужбина. След това ние ще се свържем с теб, за да ти разкажем подробно за тях, а ти сам ще си прецениш дали искаш да използваш нашите услуги или не! Няма да ни дължиш нищо!